Brasseriet Borås

VÄLKOMMEN TILL BRASSERIET I BORÅS

Kom och njut av härlig atmosfär, god bit mat i restaurangen eller häng i vår bar.
På helgerna öppnar vår nattklubb där vi också anordnar en hel del event.

RESTAURANG

I vår restaurang kan ni njuta av en variation av olika rätter. Välj mellan en vällagad högrevshamburgare, en mustig kötträtt eller något av havets delikatesser. Vi erbjuder naturligtvis vegetariska alternativ. Vi har allt från förrätter, huvudrätter till söta desserter. Välkommen att kolla in vår fullständiga meny här.

BAREN

Välkommen fram till baren! Här erbjuder vi dig som gäst ett brett utbud av olika ölsorter av alla slag. Vita, rosa och röda viner eller varför inte be en av våra skickliga bartenders slänga ihop en härlig drink. Vi har öppet till sent alla dagar, så varför inte slå till med afterwork mitt i veckan?

NATTKLUBB

Vår nattklubb är en perfekt plats för att avsluta kvällen på! På helgerna har vi alltid en DJ på plats som framför en bred repertoar av musik. En mycket fartfylld kväll med dans, musik och härligt sällskap kan utlovas!

EVENT

Vi anordnar en rad olika evenemang över året med bland annat temafester och andra typer av event. 80-talsfest, Halloweenfest, Oktoberfest är ett exempel på alla tillställningar som vi ordnar hos oss på Brasseriet. Håll koll på våra event här.

NYHETER

PREMIÄR 14/5-2021 LUNCH - Vi börjar med fredags- och lördagslunch 12:00-14:00, med start 14/5! Lunchspecial Biff Rydberg 99 KR inkl. vatten och kaffe. Välkomna!
NYHET PÅ MENYN - En efterfrågad favorit är tillbaka på menyn!🍴 Vilken tror du det är?🤩 Den kommer självklart finnas med på AW-menyn också!
STUDENTKLUBBEN VARJE TORSDAG 2020 - Succén fortsätter! Varje torsdag kör vi "Studentklubben", det spelas BRA och HÖG musik, special priser i baren kl 20:00-00:00, med öl/vin/bubbel för 35kr/glas. Vi ses!

EVENT

29 OKTOBER – HALLOWEENKVÄLL MED STUDENTKLUBBEN - Halloween kväll med Studentklubben!👻 På torsdag 29/10 kör vi ”sittandes” halloweenfest med DJ. Självklart kör vi våra kanon priser i baren! Kom utklädd eller som du är och ta med…
24 OKTOBER 2020 – SCHLAGERKVÄLL - Nu på lördag 24/10 kör vi ”sittandes” schlagerkväll! Från 21:00 har vi en DJ som spelar hos oss. Dra på fjäderboan och ta med vännerna för en rolig kväll med…
OKTOBERFEST 2020 - En vecka kvar till Oktoberfesten!🍻 I år kör vi detta roliga event både fredag och lördag, självklart blir det quiz med Ellen på fredagen kl 19:00. Vi öppnar kl 14:00…