Brasseriet Borås

VÄLKOMMEN TILL BRASSERIET I BORÅS

Kom och njut av härlig atmosfär, god bit mat i restaurangen eller häng i vår bar.
På helgerna öppnar vår nattklubb där vi också anordnar en hel del event.

RESTAURANG

I vår restaurang kan ni njuta av en variation av olika rätter. Välj mellan en vällagad högrevshamburgare, en mustig kötträtt eller något av havets delikatesser. Vi erbjuder naturligtvis vegetariska alternativ. Vi har allt från förrätter, huvudrätter till söta desserter. Välkommen att kolla in vår fullständiga meny här.

BAREN

Välkommen fram till baren! Här erbjuder vi dig som gäst ett brett utbud av olika ölsorter av alla slag. Vita, rosa och röda viner eller varför inte be en av våra skickliga bartenders slänga ihop en härlig drink. Vi har öppet till sent alla dagar, så varför inte slå till med afterwork mitt i veckan?

NATTKLUBB

Vår nattklubb är en perfekt plats för att avsluta kvällen på! På helgerna har vi alltid en DJ på plats som framför en bred repertoar av musik. En mycket fartfylld kväll med dans, musik och härligt sällskap kan utlovas!

EVENT

Vi anordnar en rad olika evenemang över året med bland annat temafester och andra typer av event. 80-talsfest, Halloweenfest, Oktoberfest är ett exempel på alla tillställningar som vi ordnar hos oss på Brasseriet. Håll koll på våra event här.

NYHETER

KARAOKEKLUBBEN – 2021 - På torsdag kör vi igen! KaraokeKlubben drar igång 20:00-00:00🎤 Öl/vin/bubbel 35kr🥂 Dra med dina vänner och kom och sjung! Vi ses där!
KARAOKE PREMIÄR 30/9-2021 - Comeback för KaraokeKlubben!💃🏽 30/9 kl 20:00 drar vi igång, detta vill ni inte missa!🎤🥂 Specialpriser kl 20:00-23:00 Öl/vin/bubbel 35kr Vi ses där!
PREMIÄR 14/5-2021 LUNCH - Vi börjar med fredags- och lördagslunch 12:00-14:00, med start 14/5! Lunchspecial Biff Rydberg 99 KR inkl. vatten och kaffe. Välkomna!

EVENT

Blackfuel – 27 NOVEMBER 2021 - Blackfuel kommer till oss 27 november! Kom i god tid för att bekanta dig med stället, äta en bit mat eller bara uppleva ett skönt barhäng. Öl, vin, bubbel 39:-…
Angus – the Ultimate Tribute 30 OKTOBER 2021 - AC/DC är ett av världens absolut största och populäraste rockband. Nu bjuder ANGUS - the Ultimate Tribute, på en helkväll med låtar från hela AC/DC´s långa karriär. Med stor musikalisk…
Dun Aengus – 22 OKTOBER 2021 - Duon har tagit sitt namn från en plats på den lilla ön Inishmore på Irlands västkust. Dún Aengus spelar irländsk och skotsk folkmusik med inspiration från klassiska band som The…